#tyngre radio

AV tyngre

Sverigeeliten sammanträder

Var byggning och fitness bättre förr? Dietade man annorlunda och tränade man annorlunda? Hade man ett annat mindset? Det är några av de frågor som dryftas tillsammans med det sannolikt bästa och ,est erfarna vi har: Lissan & Johnny Grape och Carina Isaksson.
AV tyngre

Sommarstund med frågor

Firma A och A svarar på frågor om allt – om livet, träning, vin, och golf. Alex får även bekänna färg om vilka känslor han egentligen hyser för sin roddmaskin.
AV tyngre

"Trams!"

Gudiol går igång. Tarmbakterier, periodisk fasta och smaskiga nattmackor är bara några av alla ämnen skånes skarpaste åsiktsmaskin reder ut denna gång.
AV tyngre

Vilket förbund ska du välja?

Än en gång gästas vi av Jonathan Fogelberg, denna gång med fokus på fitnessportens alla olika förbund. Vilket är bäst respektive sämst? Och vilket alternativa ska man som ambitiös tävlande välja?
AV tyngre

Avsnitt 500!

Jubileum ska firas! Med 500 podcast-avsnitt i ryggen sedan starten av Tyngre, gör Alex & Andreas här ett seriöst försök att besvara samtliga inkomna frågor.
AV tyngre

Världsmästaren Ida Rönn på besök

Idag har vi celebert besök i form av den nybakade världsmästarinnan i styrkelyft! Ida Rönn berättar allt om de spännande mästerskapen i Helsingborg, om hennes legendariska marklyft för guldet och om all den tuffa träning som lett henne dit.
AV tyngre

Frågefestival

Firma A & A inleder veckan med en klassisk frågestund. Om skadeläget, om golfsvingen, om favoritlyftare och om vem som skulle spela huvudrollen i filmen om dem själva. Bland mycket annat.
AV tyngre

Sveriges senaste IFBB-proffs!

Vi sammanstrålar med Louise Gynnerstedt, nyblivet Figure-proffs inom IFBB Pro League. Louise berättar allt om sina prioriteringar och om sina framtidsplaner. Hon hinner dessutom leverera några sanningens ord till dig som också traktar efter en proffslicens.
AV tyngre

Samir Troudi direkt från Toronto Pro

Som vanligt när det vankas proffstävlingar där ute i världen så hookar vi upp med vår egen snitsare Samir Troudi. Hör allt om skadan som hotade hela säsongen och den långa och mödosamma vägen tillbaka.
AV tyngre

Bella laddar för VM

Vi fångar Isabella von Weissenberg i Kroatien på sin egen väg mot förestående VM i Helsingborg. Bra snack om rädslan att misslyckas och hur den riktiga styrkan också måste finnas mellan öronen.
AV tyngre

Tyngre Talang-segraren Sebastian Weslien

Han vann Tyngre Talang i klassen Men’s Physique och blev dessutom overallsegrare bland killarna. Hör honom berätta hur allt började, och om hur många junior-SM han ämnar ställa upp på under de kommande åren. Värdarna hinner också med att avhandla Game of Thrones-finalen.