Tyngre

Tynger tyngre Tynger tyngre Tynger tyngre
AV tyngre

Sveriges senaste IFBB-proffs!

Vi sammanstrålar med Louise Gynnerstedt, nyblivet Figure-proffs inom IFBB Pro League. Louise berättar allt om sina prioriteringar och om sina framtidsplaner. Hon hinner dessutom leverera några sanningens ord till dig som också traktar efter en proffslicens.
AV tyngre

Samir Troudi direkt från Toronto Pro

Som vanligt när det vankas proffstävlingar där ute i världen så hookar vi upp med vår egen snitsare Samir Troudi. Hör allt om skadan som hotade hela säsongen och den långa och mödosamma vägen tillbaka.
AV tyngre

Greg Lehman om träning och smärta

I avsnitt 30 av Tyngre Rehab Podcast intervjuas Greg Lehman som är kiropraktor och fysioterapeut. Greg är ett stort namn inom träning och rehab. Han håller kurser och föreläsningar över hela världen och är en flitig debattör på twitter.
AV tyngre

Försommarmys!

Carina & Cici sammanstrålar för sitt vanliga surr. Denna vecka toppas snacket med magträningstips och lite åsikter om fitnessskvaller som cirkulerat under veckan.
AV tyngre

Bella laddar för VM

Vi fångar Isabella von Weissenberg i Kroatien på sin egen väg mot förestående VM i Helsingborg. Bra snack om rädslan att misslyckas och hur den riktiga styrkan också måste finnas mellan öronen.
AV tyngre

Tyngre Oldschool: Kroppsfixering

Är fitnessbranschen predestinerad till att bli mer kroppsfixerad? Vad är skillnaden mellan sund och osund kroppsfixering? Allt detta kryddat med Fredriks & Ashkans egna erfarenheter, skratt och anekdoter.
AV tyngre

Tyngre Talang-segraren Sebastian Weslien

Han vann Tyngre Talang i klassen Men’s Physique och blev dessutom overallsegrare bland killarna. Hör honom berätta hur allt började, och om hur många junior-SM han ämnar ställa upp på under de kommande åren. Värdarna hinner också med att avhandla Game of Thrones-finalen.